Új – Zéland :
Van, aki Indiába, Tibetbe utazik, engem Új-Zélandra hívott
az élet. Hálás vagyok az új-zélandi  esztendőkért, hiszen
szellemi Utam, több évtizednyi munkám és egyéni életem hatására
Új-Zélandon született meg a Turiyam Method.

Ősi mintákkal, természetes ritmusokkal/rítusokkal dolgozom.

.........
Marica
1965-ben született, 19 évesen ismerkedett meg a Jógával, a Jógán keresztül a meditációval, a természetgyógyászattal, holisztikus terápiákkal, (REIKI,reflexológia, Hakomi, gyógynövényterápia, masszázsok, vízkúrák, agykontroll Waitankung Csikung, aTao, a Zen, a Tantra gyógyító gyakorlata, és a virág-drágakő és tengeri esszenciák, a természetes gyógyító eljárások ) Majd ETI vizsga:alternatív masszázs és mozgásterápia) a pszichológiai tanulmánok,  analitikusan orientált terápiák, (Tündérhegy pszichoth.o. pszichodráma, Gestalt terápia, és a művészetterápia.( Németh László)(tánc, zene,képzőművészet,  mozgás, encounter és szociodráma).
Éveken át dolgozott a Pszichiátrián, mint önismereti csoportvezető /művészetterapeuta. Több, mint 20 év közösségekben végzett munka áll mögötte.
Életszemléletét, közösségi munkáját az ősi, több ezer éves tradició - Jóga, Zen, Tao, Tantra, a maori szellemiség, és dr.Dicsőfi Endre :az Út Békés Harcosa / A Létezés Iskolája, valamint Yotengrit, Frank D. Cardelle és Gurdjeff 4.Út szellemisége formálják.